At Uncode Restaurant, we focus on a complete experience. In doing so, we want to highlight the relationship between the raw nature, produce and our cultural history.

Our goal is to create tasting food that restores, replenishes and revives.

Located on London, a street that dates back to the 17th century, Uncode is the latest restaurant lounge by Undsgn Group and Chef Christine Bottura.

Our Chef

Christine making his debut in his hometown Chicago, crafts a straight-forward yet progressive menu drawn from his culinary influences from French technique, Asian heritage, and bi-coastal gallivanting. He transforms fresh and, when possible, locally-sourced produce into thoughtful dishes.

Our Sous Chef

Having left a career in the futures brokerage industry, Sofia Jeffrey chose the path of cooking with the aspirations of traveling. However after finishing his studies at the Cooking and Hospitality Institute of Chicago; he set out to first put in time in the best kitchens in Chicago began to hone his skills.

Acclaimed By

Menu

Brasato

Brasato di manzo cotto a bassa temperatura, scaglie di grana padano dop e foglie di basilico fresco
€ 14,00

Coprifuoco

Bombette pugliesi con prosciutto e formaggio, rucoletta selvatica e fonduta di taleggio dop
€ 14,00

Zona Gialla

Salsiccia alla brace, crema di Gorgonzola, cime di rapa stufate e senape in grani al miele
€ 14,00

Arrosto

Prosciutto cotto arrosto, stracciatella di gioia del colle, patate al forno al rosmarino e salsa putea (maionese al pomodoro secco)
€ 14,00

Prima

hamburger di manzo 100% italiano 200g, Mozzarella di bufala campana 100g, cime di rapa e paté di olive nere leccine
€ 14,00

Seconda

hamburger di manzo 100% italiano 200g, stracciatella di Burrata 150g, speck igp, pomodori secchi, cipolle caramellate e lattuga
€ 14,00

Terza

hamburger di manzo 100% italiano 200g, mozzarella di bufala campana 100g, zucchine alla griglia e crema di pomodori secchi
€ 14,00

Quarta

hamburger di manzo 100% italiano 200g, Caciocavallo silano, speck igp, melanzane a filetto, Lattuga e crema di carciofi
€ 12,00

Quinta

hamburger di manzo 100% italiano 200g, Mozzarella fior di latte 100g, CULATTA di Parma 24 mesi, cipolle caramellate, Lattuga e salsa burger Putea
€ 12,00

Salmon tartar

Basil sour cream, horseradish oil, marinated radish, kale chips & warm red onion jam.
$30

Beef Burger

Chevre Noir, dill tomato, roasted onion mayo, arugula, Quebec Wagyu’s beef bacon, crispy potato & dijonase.
$25

Demi-poulet de Cornouailles

Portuguese spices rub, radicchio, lentil & aragula salad, goat cheese, whole grain mustard dressing.
$35

Grilled Calmari

Salsa Verde yogurt, quinoa, nappa cabbage, beet and fennel salade, pomegranate molasses dressing.
$20
Scheda vuota. Modifica pagina per aggiungere dei contenuti qui.
Scheda vuota. Modifica pagina per aggiungere dei contenuti qui.
Scheda vuota. Modifica pagina per aggiungere dei contenuti qui.
Scheda vuota. Modifica pagina per aggiungere dei contenuti qui.

Lunch


Monday - SaturdayService 14:00 pm

Dinner


Monday - SaturdayService 24:00 pm

Brunch


Saturday - SundayService 16:00 pm

19 Bedford Place, London WC1B 5JA, U.K. - (020) 624–8509
Book a table

Privacy Preference Center